CS2 ping problemi

CS2 CS2 ping problemi

CS2 ping problemi

Çevrimiçi oyun sırasında yüksek ping ile başa çıkmak son derece sinir bozucu olabilir. Aşağıdaki yönergeler, ping ile ilgili sorunlarınızı çözmenize yardımcı olmayı amaçlamaktadır:

HERKES İÇİN YÜKSEK PİNG Eğer tüm oyuncular yüksek ping yaşıyorsa, takım kaptanınızın Maç Sayfası üzerinden canlı destek ile iletişime geçerek yeni bir sunucu konfigürasyonu ayarlaması önerilir.

Tüm oyuncular yeni sunucuya geçtikten sonra, maç en son kaydedilen rounddan devam edecektir.

Ancak, kaybeden takımın herhangi bir üyesi yeni sunucuya katılmazsa, o takımın mağlup sayılacağını unutmamak önemlidir. Benzer şekilde, kazanan takımdan bir oyuncu katılmazsa, maç iptal edilecektir.

TEK BİR OYUNCU İÇİN YÜKSEK PİNG Eğer yalnızca siz yüksek ping yaşıyorsanız, sorun sunucuyla ilgili olmayabilir. Sunucularımıza olan bağlantınızı sorun gidermek için aşağıdaki adımları göz önünde bulundurun:

İnternet bağlantınızı speedtest.net gibi web siteleri kullanarak kontrol edin ve düzgün çalıştığından emin olun. Hızlı bir bağlantı harika olsa da, yönlendirme hala bir endişe kaynağı olabilir. Sunucunun IP adresi '34' veya '35' ile başlamıyorsa, sunucu sağlayıcımız Hiperz ile bir gecikme testi yapın ve sonuçları destek ekibiyle paylaşın. Sunucunun IP adresi '34' veya '35' ile başlıyorsa, maç odası URL'si ile birlikte destek ekibimize bir bilet gönderin. Bu, sorunu gidermenizde size yardımcı olmamızı sağlayacaktır. Eğer internet bağlantınızı yeniden başlatmak için geçici olarak bir oyundan ayrılmanız gerekiyorsa, lütfen takımınızdan sizin için bir mola çağrısında bulunmalarını rica edin. Sunucudan beş dakikadan fazla ayrı kalmanız, bir ayrılma yasağına yol açabilir.